Džiugus įvykis!

Rugsėjo 29 dieną „Varpo“ mokykla šventė 32-ąjį savo gimtadienį. Taip jau sutapo, kad kaip tik šią dieną mokykloje duris atvėrė ir dvi naujos erdvės. Tai Kokybės krepšelio projekto lėšomis įrengta gamtamokslinė laboratorija ir 30 vietų informacinių technologijų kabinetas.

Mokyklos direktoriui Mindaugui Venckūnui ir gimtadienio svečiui Šakių rajono savivaldybės merui Edgarui Pilypaičiui perkirpus juostelę, gamtamokslinėje laboratorijoje merą, mokyklos direktorių, jo pavaduotojus, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėją Darių Aštrauską, šio skyriaus vyr. specialistą ir mūsų Kokybės krepšelio projekto koordinatorių Gintarą Demenių, „Žiburio“ gimnazijos direktorių Robertą Saką, jo pavaduotoją Margaritą Liukaitienę, spaudos atstovus, mokyklos mokytojus pasitiko chemijos mokytoja Irmina Banevičienė. Mokyklos svečiai buvo ir pirmieji laboratorijos mokiniai. Jiems teko išpildyti mokytojos Irminos prašymą ir „slaptos sudėties“ bespalviu rašalu parašyti linkėjimą būsimiems gamtamokslinės laboratorijos eksperimentų dalyviams – visiems „Varpo“ mokyklos mokiniams. Palinkėjimų tekstas išryškėjo tik praėjus pusei valandos. Juos perskaitėme ir tikime, kad rašalo sudėtį smalsūs „Varpo“ mokiniai tikrai išsiaiškins.

Netrukus svečiai ir mokyklos atstovai jau būriavosi prie naujojo informacinių technologijų kabineto. Merui perkirpus juostelę, visi išbandė naujojo kabineto mokinių darbo vietas. Direktorius Mindaugas Venckūnas pasidžiaugė, kad tai pirmoji erdvė mokykloje, kur prie atskirų kompiuterių galės dirbti visa didelė mokinių klasė, kabinete įrengta 30 vietų. Šis kabinetas bus skirtas 6-7 kl. mokinių mokymuisi naudojant Forvardo mokykloje sukurtą įrankį „Metų knyga“, klasių valandėlėms, mokytojų darbo kompiuteriu įgūdžių tobulinimui, kitoms veikloms. Informacinių technologijų mokytojos Laimos Valuckienės prašymu, neilgai trukus išmanusis kabineto ekranas buvo pilnas svečių prasmingų palinkėjimų mokyklos mokiniams ir mokytojams.

„Varpo“ mokyklos Kokybės krepšelio darbo grupės narė specialioji pedagogė Rasuolė Čiulkinytė.

Vido Venslovaičio nuotraukos.

Autorius:
Rasuolė Čiulkinytė

Nuotraukos:
Vidas Venslovaitis

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas