Kalėdinis koncertas Mažeikiuose

  • Paskelbta: 2023-12-14
  • Kategorija: Renginiai

Gruodžio 12 d. ,,Pynės“ šokėjai buvo pakviesti į Mažeikius, dalyvauti Mažeikių choreografijos mokyklos ,,Kauškučio“ ir jo draugų kalėdiniame koncerte. Kiekvieną sėdintį salėje prikaustė tai, kas vyko scenoje – tokio įspūdingo ir gražaus reginio seniai nebuvome matę...

I dalis – šokio spektaklis ,,Begemotas“ – gyva muzika, scenoje kostiumų įvairovė, šokėjai keičia vieni kitus, pats personažas Begemotas sukasi kartu su šokėjais – prabėgo akimirksniu.

II koncerto dalyje šokantys ,,Kauškučio“ draugai iš Vilniaus, Šiaulių, Klaipėdos, Vilkaviškio, Kuršėnų, Šakių tik dar daugiau įnešė spalvų iš įvairių regionų, trankaus šokio ir šypsenų. Buvo gera šokti ir sulaukti gausybės plojimų ir palaikymo.

Štai ,,Kauškučio“ padėka visiems: Mūsų kalėdinis pokštas tapo STEBUKLU !!!

Ačiū, ačiū, ačiū visiems, kas jį kūrė Vygantui Kazlauskui ir Mikui Mikoliūnui, Kauškučiui ir D&D, Rasodėlei ir Subatėlei, Jungai ir Credo, Šermukšnėlei ir Pynei, Vyželei ir Diemedėliui, Niuansui ir Žingsniui.

Ir žiūrovų mintys...

,,Tokio aukšto meninio lygio koncerto, kurį paruoštų su mokiniais, dar Mažeikiuose nebuvau matęs. Tai gali tik sutelkti kolektyvai ir aukščiausio lygio kūrėjai vadovai. Laikas į didžiąsias šalies scenas“. (Martynas Januška)

Autorius:
Vitalija V.

Nuotraukos:
Vitalija V.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas